Pokličite nas: 041 367 530

Zagotavljamo hitro dostavo. Ne čakajte, naročite zdaj!

O nas

Umetne Jelke: Zgodba naše strasti in trajnostne izbiere

Naša zgodba

Od ljubezni do prazničnega duha do trajnostne vizije

V umetne-jelke.si smo ljubitelji praznikov in okolju prijaznih rešitev. Naše potovanje se je začelo z željo, da prinesejo praznični duh v vsak dom, ne da bi pri tem škodovali naravi. Umetne jelke so bile odgovor na to strast in vizijo.

Zakaj izbrati naše umetne jelke?

  • Trajnost: Z izbiro umetne jelke ne samo, da prispevate k zmanjšanju odseka naravnih dreves, temveč tudi k trajnostnemu pristopu k praznovanju.
  • Kakovost: Naše jelke so izdelane z natančnostjo in skrbjo, da zagotavljajo leta prazničnega veselja.
  • Realističen izgled: Vsaka jelka je oblikovana z mislijo na naravni videz, kar pomeni, da bodo vaši gostje težko verjeli, da ni prava.

Naša obljuba strankam

Verjamemo, da prazniki ne bi smeli biti na račun našega planeta. Vsaka umetna jelka, ki jo ponujamo, ni samo simbol prazničnega duha, temveč tudi našega trajnega zavezanja k trajnostni prihodnosti.

Pridružite se nam v zelenem praznovanju

Vabimo vas, da prebrskate našo kolekcijo umetnih jelk in se pridružite naši misiji ustvarjanja praznikov, ki so svetlejši za vas in prijaznejši za naš planet.

Priznam, na začetku nisem bil prepričan. Umetna jelka? A kdo to sploh kupi? Ampak sedaj zdaj jo imamo že tretje leto zapored. Dostava je vedno hitra, jelka pa kot nova, čeprav jo hranimo v kleti skoraj celo leto.
Tomaž P.
Vsako leto smo se mučili z iskanjem “prave” jelke, dokler nismo odkrili teh čudovitih umetnih. Prva misel je bila: ‘Pa dajmo poskusit.’ In presenetljivo, vsi prijatelji in družina mislijo, da je prava. Ko se bliža december, komaj čakam, da jo postavimo v dnevno sobo!
Maja K.
Hitra dostava

Zagotavljamo ekspresno dostavo na vaš prag

Garancija vašega zadovoljstva

Vaša jelka, naše zagotovilo: 30 dni za vračilo.

Prava izbira

Izberite iz naše široke palete umetnih jelk.

100% varno plačilo

PayPal / MasterCard / Visa