PREGLEDAJ MODELE U E-SHOPU

DOBRODOŠLI U SVIJETU PRAVLJIČNIH UMJETNIH JELK

Letošnji trendi novoletne dekoracije 2021

Trendi prihajajoče praznične sezone, se vrtijo okoli družabnosti, solidarnosti in pripadnosti. Temu primerno je glavna tema naslovljena na čas, ki ga preživimo s svojo DRUŽINO.
Poveselite se lahko v treh glavnih slogih: zeleni rituali, svilena zabava in veselo druženje.

Navdih iz narave


„Navdih iz narave“ predstavlja mirne barve naravne vegetacije v dveh jasnih oblikah. V polovici zaslona prevladujejo svetli in zadržani odtenki, kot so siva, bež in peščena, pa tudi svetlo zelena in rdečkasto rjava. V drugi polovici prevladuje skrivnostni temno barvni svet z globokimi odtenki rdečih in temnih listov, ki jih prinašajo jesenske spremembe.
Eksperimentalne in kreativne ideje, tehnike in materiali so v nasprotju s tem zadržanim videzom. Pogosti so cvetovi in ​​listi v steklu in papirju, poslikane rastline, vegetativni in foto eksperimentalni motivi, učinki akvarela ter surove in hrapave površine. Številni vzorci imajo globoko ozadje.

Precizne modne kreacije


Svilena zabava predstavlja uravnoteženo paleto: na eni strani nežna pastelna barvna paleta združuje mehke kremaste odtenke in sveže, ženstvene odtenke. Druga različica poudarja eleganco in lesk s toplimi in nežnimi odtenki.
Materiali in okraski so nežni in občutljivi. Kovinska barva, svilnat sijaj in žametno mat učinki se medsebojno prepletajo. Fino steklo in tekstil, kot sta svila in organza, podajo izjemno fin in občutljiv izgled. Celoten videz dopolnjujejo sijoče, izjemno gladke površine in visokokakovostni zaključki.

Druženje

Trend se zgleduje po povsem novem urbanem načinu življenja s poudarkom na recikliranju
Sveži in mlečni odtenki nas spominjajo na sveže stisnjen sok limone, limete in metino limonado. Po drugi strani pa v toplem, barvnem spektru prevladujejo živahna oranžna voščena barva ter barve recikliranih materialov, kot so stekleničasta zelena, ter mešanica barv kompozitnih materialov.
Koncept “drugega življenja” prežema ves svet izdelkov za ponovno rabo saj oblikovalci iz odpadkov razvijajo zanimive in neobičajne ideje za nove oblike, teksture in materiale.

Sledimo novoletnim trendom, zato vam lahko ponudimo vrhunske novoletne jelke in okraske po ugodnih cenah.

Novoletne jelke – umetne jelke

Letošnje novoletne jelke – umetne jelke ponujamo v posebnem naravnem videzu, zahvaljujoč novim materialom in novim tehnikam izdelave. Ponujamo vam umetne jelke in umetne smreke od višine 60 do 800 cm, velike novoletne jelke nad 300cm so dobavljive po naročilu. Umetne jelke v naši ponudbi so izdelane pretežno iz 100 % PE materiala. Iz materiala, ki omogoča, da novoletna jelka deluje naravna celo na otip. Naše umetne jelke so tudi težko vnetljive, kar je izjemno pomembno!

Naraven videz umetne jelke je pomemben za popolno novoletno dekoracijo

Umetne jelke - božične jelke - novoletne jelke

Krošnje vsebujejo ogromno smrečnatih vejic, ki so izdelane v detajle. Izberete lahko tudi takšne umetne jelke, ki imajo konice iglic rahlo zavihane proti sredici, sredica vejice je rjave barve in konice vejic so svetlejše zelene barve. So odlična imitacija naravnih jelk.

Novoletne jelke – božične jelke, ki imajo vejice izdelane iz PE materiala ( vejice delujejo celo na otip kot naravne ), jim iglice ne odpadajo, kot se to dogaja pri naravnih jelkah.
Naše umetne jelke imajo pretežno vse vgrajen mehanizem za hitro in enostavno namestitev. Ob nakupu prejmete kovinsko stojalo in škatlo za pravilno shranjevanje jelke. Umetne jelke imajo kompaktno konstrukcijo.

Kje si lahko ogledate in prevzamete umetne jelke

Po predhodnem dogovoru je možen ogled jelk  in novoletne dekoracije v naši prodajalni Bonsai dekorativne rastline, Blatnica 16,  IOC Trzin. Parkirno mesto  zagotovljeno.

041367530

Pokličite nas in nas vprašajte za nasvet, veseli bomo vašega klica.

34

Število različnih jelk na zalogi

306 cm

trenutno najvišja umetna jelka na zalogi

Kaj menijo naše stranke o nas?

Hvala za Vašo ažurnost, smerečica je bila sedaj dostavljena k nam domov! Bodite lepo in prijetne decembrske dni!

Super izgleda, danes sem jo prejela in komaj cakam, da jo postavim in okrasim!
Hvala se enkrat za vase potrpljenje, upam, da nisem bila prezahtevna stranka;)

Pohvalila bi vas rada, ker sem res zadovoljna za jelko, izgleda enostavno prekrasna!

Jelka mi je zelo všeč. Okrasili smo jo z novoletnimi lučkami in okraski. Res sem zadovoljen in se vam zahvaljujem za prijaznost.

Izgleda lepo, jutri jo prevzamem, prijazno osebje

Umetne-jelke.si Vam omogoča:

Strokovna storitev

Z dolgoletnimi izkušnjami vam bomo strokovno svetovali in na vašo željo tudi dekorirali vaš prostor po zadnjih trendih.

24/7 naročila

Umetne  jelke lahko naročite kadarkoli. V primeru, da potrebujete dodatne informacije, vam bomo z veseljem svetovali.

Zanesljivost

Naročila obdelujemo resno in zanesljivo, tako da izpolnjujemo vse dobave v dogovorjenem roku.

Socialna omrežja

Spremljajte nas na Facebook, Instagram ali Twitter. Zagotovite si akcijske cene in nore ideje, kako hitro in enostavno dekorirati dom ali poslovni prostor.

Hitra dostava

Hitra dostava! Povprečen dostavni rok umetne jelke iz zaloge je 1 dan.

Imate za nas vprašanje? Uporabite spodnji obrazec.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Pridružite se nam na Facebook, Instagram ali Twitter.

Umetne jelke razdeljene po tipu

Umetna jelka Toronto 215 cm
Umetna jelka London
Umetni borovec Amsterdam 180
umetne zasnežene jelke
umetne jelke Milano

Zelene umetne jelke

Klasična, a zelo priljubljena oblika in barva jelke. V ponudbi jih imamo izključno z pvc/pe ali 100% pe iglicami, zato imajo umetne jelke odličen naraven videz. Vstopni model je umetna jelka Berlin – ugodna cena, veliko jelke. Višji kakovostni razred so umetne jelke Tokyo, Sankt Moritz PE/pvc in Paris. Najvišji kakovostni razred so posebne umetne jelke, ki so izdelane v detajle in vsebujejo tudi posebne materiale, med takšne spada umetna jelka Sankt Moritz PE ter umetna jelka Nature edition, slednja ima celo dekorativno leseno stojalo.

Slim (ožje) umetne jelke

Izjemno praktične, kadar smo omejeni s prostorom. Tovrstne umetne jelke imajo elegantno ozko ali kot jim pravimo Slim obliko. Izbirate lahko med dvema različnima modeloma: Praga in Slim in so na voljo od 120 do kar 366 cm.

Umetni borovci

Umetni bor ima izjemno košato krošnjo in je iz leta v leto zelo priljubljen. Na voljo imamo umetne borovce od višine 150 pa vse do 240cm, katere dodatno krasijo naravni storži – po želji se jih lahko tudi odstrani (stvar okusa). Umetni bor vam zagotovo pričaral prijeten ambient.

Zasnežene umetne bele jelke

Za vse tiste, ki si želijo ustvariti zasneženo-zimsko vzdušje tudi med štirimi stenami, so vam pisane na kožo zasnežene jelke. Zasnežitev je izjemno kakovostno izvedena in lahko izbirate med dvema tipoma, ki se razlikujata predvsem v obliki (pravilne stožčaste oblike ali zvonaste oblike). Na voljo v višinah od 150 do 245 cm.

Umetne sive – srebrne jelke

Podobne kot zelene umetne jelke, le da so iglice bolj sivkasto srebrne barve. Zelo zanimiva jelka še posebej, kadar mora dekoracija izgledati bolj trendovsko oz. imeti bolj zamrznjen videz. Na voljo so v višinah 215 cm – model Milano in spada prav tako v najvišji kakovostni razred.

O podjetju

BONSAI DEKORATIVNE RASTLINE
Daniel Turk, s.p.
Blatnica 16
1236 Trzin
SI-Slovenija

Matična številka: 6416764000
Davčna številka: SI29558743
Zavezanec za DDV: DA
Leto ustanovitve: 2013
Transakcijski račun Banka Koper: 10100-0052233428

Stran je na voljo tudi v naslednjih jezikih: Hrvaški Angleščina Nemščina Italijanski